Ondersteuning bouwtoezicht

Locatie

Diverse Gemeenten in Nederland

Opdrachtgever
Diverse Gemeenten in Nederland
Locatie
Diverse Gemeenten in Nederland
Periode
2008 - heden
Architect
Aannemer
Project type
Bouwkundig
Bouwkundig
Diensten
Categoriën
Toetsing

Ondersteuning bouwtoezicht

van:

Het project:

Voor een aantal Gemeenten controleren we statische berekeningen die zijn ingediend voor de aanvraag van omgevingsvergunningen. Meestal voeren wij de werkzaamheden uit op afroepbasis, maar soms is de samenwerking langduriger.

De constructieve uitdaging:

Alle constructies moeten voldoen aan de wet en daarmee aan het bouwbesluit. De regels van het bouwbesluit zijn onder andere bedoeld voor het maken van veilige constructies. Uit een statische berekening moet voldoende blijken dat de constructie veilig is.

Onze meerwaarde:

Wij beoordelen of de veiligheid van een bouwwerk voldoende is aangetoond middels de ingediende berekeningen. Soms kiest de constructeur een andere oplossing dan wij zelf zouden doen. Dat is natuurlijk geen enkel probleem, zolang de veiligheid maar wordt aangetoond. Er zijn immers meerdere wegen die naar Rome leiden.

Referentie

Fachliche Kompetenz, großes Engagement, stete Zuverlässigkeit und hohe Qualitätsansprüche sind wichtige Bausteine Eures Erfolgs - wir als euer Kunde wissen dies sehr zu schätzen. Für unsere gemeinsamen Projekte bilden diese Eigenschaften die gesunde Basis. Vordenken, Mut neue Wege zu gehen und die Bereitschaft auch in hektischen Projektphasen und arbeitsintensiven Zeiten — stets ein offenes Ohr für uns zu haben zeichnen Euch aus. So entstand über die Jahre eine partnerschaftliche und vertrauensvolle Zusammenarbeit, die uns immer eine Freude ist. Ein großes Lob und vielen Dank für die geleistete Arbeit und den engagierten Einsatz an unseren Projekten.

Wilt u meer projecten bekijken?

hieronder vindt u een selectie van een aantal van onze projecten