Uitbreiding woning

Locatie

Oude Haaksbergerdijk te Enschede

Opdrachtgever
Particuliere opdrachtgever
Locatie
Oude Haaksbergerdijk te Enschede
Periode
2017
Architect
Paul Koster "Ruimte en Beleving"
Aannemer
Mulder aannemersbedrijf Beckum
Project type
Bouwkundig
Bouwkundig
Diensten
Categoriën
Woning verbouw
Woning nieuwbouw
Toetsing
Geotechniek

Uitbreiding woning

van:

Het project:

In het buitengebied van Enschede is een bestaande woning uitgebreid met een deels onderkelderde aanbouw. De aanbouw is door Paul Koster in dezelfde stijl ontworpen als de bestaande woning. Naast de uitbreiding door de aanbouw is ook de indeling van de woning aangepast.

De constructieve uitdaging:

Voor de aanbouw is een passende constructie uitgewerkt. Voor de aansluiting van de aanbouw op de bestaande woning en de wijzigingen in de indeling van de woning moest ook de bestaande constructie aangepast worden.

Onze meerwaarde:

Wij hebben na voldoende archiefonderzoek de berekeningen opgesteld voor de aanbouw en de aanpassingen aan de bestaande woning. Daarmee kon de omgevingsvergunning worden aangevraagd en uiteraard een veilig bouwwerk worden gerealiseerd.

De afbeeldingen zijn gemaakt door Paul Koster.

Referentie

Als zelfstandig ontwerper van architectuur ligt mijn focus en kennis hoofdzakelijk op de vormgeving van ruimte en de beleving hiervan. Om mijn ontwerpen gerealiseerd te krijgen heb ik een flexibele schil van professionals om mij heen. Ingenieursbureau Heino maakt nagenoeg een vast onderdeel uit van dit team.
Heino heeft namelijk niet alleen een passie voor zijn vak maar ook begrijpt hij mij als ontwerper en de ontwerpkeuzes die gemaakt worden. Hier speelt Heino goed op in met creatieve constructieve oplossingen wat bijdraagt aan een kwalitatief beter ontwerp. Kortom Heino is voor mij een gepassioneerde kundige teamplayer.

Paul Koster - Ruimte en Beleving

Wilt u meer projecten bekijken?

hieronder vindt u een selectie van een aantal van onze projecten