Tunnels, duikers en putten

Locatie

Diverse locaties in Nederland

Opdrachtgever
Kleihues Betonbauteile en Van der Linden
Locatie
Diverse locaties in Nederland
Periode
2013 - heden
Architect
Aannemer
Project type
Civiel
Civiel
Diensten
Categoriën
Civiel
Prefab
Geotechniek

Tunnels, duikers en putten

van:

Het project:

In opdracht van Kleihues Betonbauteile uit Emsbüren (D) maken wij statische berekeningen voor diverse civiele projecten in Nederland. De prefab betonproducten van Kleihues worden in Nederland geleverd door Van der Linden Beton uit Vught. De projecten zijn zeer divers: de ene keer een tunnel onder het spoor in Groningen of Schiedam en de andere keer een Bergbezinkbassin in Limburg of ''in onze achtertuin'' een duiker onder de N18. Kijk voor de diverse projecten ook gerust eens op de websites van onze partners!

De constructieve uitdaging:

Ieder project heeft zijn eigen uitdagingen. Het type bouwwerk, de afmetingen van het bouwwerk, de belastingen door het verkeer, de draagkracht van de ondergrond en de grondwaterstand zijn voor ieder project steeds weer anders. Dat vraagt steeds opnieuw een projectspecifieke berekening waarin alle aspecten moeten worden meegenomen.

Onze meerwaarde:

Voor onze opdrachtgever stellen wij de benodigde berekeningen op in het Nederlands en uiteraard volgens de Nederlandse richtlijnen. Daarnaast kunnen wij de inhoudelijke discussies met de toetsende constructeurs van de Nederlandse opdrachtgevers voeren namens onze klant. We zijn binnen drie kwartier in Duitsland in de fabriek om indien nodig de projecten te bespreken en de elementen te keuren.

Referentie

Fachliche Kompetenz, großes Engagement, stete Zuverlässigkeit und hohe Qualitätsansprüche sind wichtige Bausteine Eures Erfolgs - wir als euer Kunde wissen dies sehr zu schätzen. Für unsere gemeinsamen Projekte bilden diese Eigenschaften die gesunde Basis. Vordenken, Mut neue Wege zu gehen und die Bereitschaft auch in hektischen Projektphasen und arbeitsintensiven Zeiten — stets ein offenes Ohr für uns zu haben zeichnen Euch aus. So entstand über die Jahre eine partnerschaftliche und vertrauensvolle Zusammenarbeit, die uns immer eine Freude ist. Ein großes Lob und vielen Dank für die geleistete Arbeit und den engagierten Einsatz an unseren Projekten.

Christian Drente, KLEIHUES Beton-Bauteile

Wilt u meer projecten bekijken?

hieronder vindt u een selectie van een aantal van onze projecten