Bouwbegeleiding en bouwtoezicht

U wilt specialisten inschakelen voor bouwbegeleiding en toezicht op de bouwplaats. Een goede keuze! Rekenen en tekenen is belangrijk, maar een goede uitvoering die de gemaakte berekeningen en tekeningen volgt natuurlijk ook. Als constructief specialist zijn wij bij uitstek geschikt om tijdens de uitvoering van uw project te borgen dat u de berekeningen en tekeningen op juiste wijze vertaalt naar een constructie in de praktijk.

Bewezen meerwaarde

Uiteraard hangt aan deze werkzaamheden ook een prijskaartje. Maar wij zijn ervan overtuigd dat we meerwaarde aan uw projecten toevoegen. Zo kunnen we als dat nodig is op tijd – en altijd in overleg - zaken die niet volgens plan lopen corrigeren en aanpassen.

Want ook bij bouwwerken geldt: voorkomen is beter dan genezen!

Waarom vraagt u Ingenieursbureau Heino voor begeleiding en toezicht op de bouw?

Begeleiding en toezicht

Alle partijen die bij een bouwproject betrokken zijn hebben als gezamenlijk doel om een bouwwerk te maken dat voldoet aan de wensen en verwachtingen. 

U wilt bouwfouten voorkomen en de faalkosten die daaruit voortvloeien vermijden. Daar helpen we u graag mee. We spreken met u af op welke momenten we controleren, hoe vaak we dat doen gedurende het bouwproces en hoe gedetailleerd we daarbij te werk gaan.

Schade en inspectie

Soms gaat er iets mis en ontstaat schade aan een constructie. Wij kunnen u helpen die schade in beeld te brengen en de oorzaak ervan onderzoeken.

Bij die schade-inspectie werken we bij voorkeur vanuit de situatie ter plekke, zodat we de vermoedelijke oorzaak kunnen opsporen en met berekeneningen kunnen onderbouwen.

Verder kunt u ons inschakelen voor:

Verder kunt u ons inschakelen voor:

  • bouwbegeleiding en toezicht
  • interim-werkzaamheden en projectbegeleiding
  •  schade-inspecties

Gerelateerde projecten

Nieuwsgierig?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking!

Plan een afspraak