"Technische handjes" voor Bartels en Vedder

Locatie

Opdrachtgever
Ingenieursbureau Bartels en Vedder
Locatie
Periode
2015 - heden
Architect
Aannemer
Project type
Civiel
Civiel
Diensten
Categoriën
Woning nieuwbouw
Utiliteit
Lichte industrie
Civiel
Prefab
Toetsing

"Technische handjes" voor Bartels en Vedder

van:

Het project:

Bureau Bartels en Vedder werkt aan diverse en uitdagende projecten met soms een internationaal karakter. Het bureau heeft zeer ruime ervaring opgebouwd op het gebied van bouwen op het water. Wij ondersteunen het bureau met enige regelmaat door het leveren van "Technische handjes''. Wilt u meer weten over bouwen op het water neem dan contact op met bureau Bartels en Vedder.

De constructieve uitdaging:

De projecten zijn divers. Vaak gaat het om drijvende woningen. Maar soms zijn de projecten ook groter. Altijd moet ook voor deze projecten worden aangetoond dat de constructies voldoen aan de geldende regelgeving.

Onze meerwaarde:

Met onze kennis en kunde, onze software en praktische benadering van het construeren, leveren wij een bijdrage aan de projecten. Vaak is het voorlopig ontwerp voor een project gereed wanneer wij in beeld komen. Bij de uitwerking naar een definitief en uitvoeringsontwerp werken wij mee met de ingenieurs van Bartels en Vedder.

Referentie

Fachliche Kompetenz, großes Engagement, stete Zuverlässigkeit und hohe Qualitätsansprüche sind wichtige Bausteine Eures Erfolgs - wir als euer Kunde wissen dies sehr zu schätzen. Für unsere gemeinsamen Projekte bilden diese Eigenschaften die gesunde Basis. Vordenken, Mut neue Wege zu gehen und die Bereitschaft auch in hektischen Projektphasen und arbeitsintensiven Zeiten — stets ein offenes Ohr für uns zu haben zeichnen Euch aus. So entstand über die Jahre eine partnerschaftliche und vertrauensvolle Zusammenarbeit, die uns immer eine Freude ist. Ein großes Lob und vielen Dank für die geleistete Arbeit und den engagierten Einsatz an unseren Projekten.

Wilt u meer projecten bekijken?

hieronder vindt u een selectie van een aantal van onze projecten