Ontwerp, berekening en advies

Locatie

Fietsverbinding Euregioweg - Oosterstraat Glanerbrug

Opdrachtgever
Strukton Civiel Noord & Oost
Locatie
Fietsverbinding Euregioweg - Oosterstraat Glanerbrug
Periode
2018-2019
Architect
Aannemer
Strukton Civiel Noord & Oost
Project type
Civiel
Civiel
Diensten
Ontwerp, berekening en advies
Categoriën
Civiel

Ontwerp, berekening en advies

van:

Het project

Dit kunstwerk is een stalen fietsbrug over de spoorverbinding Enschede – Münster. De totale lengte is 109 meter en bestaat uit 6 overspanningen en een overstek. De breedte is 4,40 meter en de maximale hoogte is 6,24 meter.

De constructieve uitdaging

Onze uitdaging was om een passende aansluiting te maken op de bestaande betonnen fietsbrug. Het maken van een spoorovergang en werken met de beperkte ruimte die er is evenwijdig aan de Euregioweg.

Onze meerwaarde

Onze kennis van bouwen in de omgeving van spoor en de mogelijkheden om gegevens met BIM modellen uit te wisselen met belanghebbende partijen.

Referentie

Fachliche Kompetenz, großes Engagement, stete Zuverlässigkeit und hohe Qualitätsansprüche sind wichtige Bausteine Eures Erfolgs - wir als euer Kunde wissen dies sehr zu schätzen. Für unsere gemeinsamen Projekte bilden diese Eigenschaften die gesunde Basis. Vordenken, Mut neue Wege zu gehen und die Bereitschaft auch in hektischen Projektphasen und arbeitsintensiven Zeiten — stets ein offenes Ohr für uns zu haben zeichnen Euch aus. So entstand über die Jahre eine partnerschaftliche und vertrauensvolle Zusammenarbeit, die uns immer eine Freude ist. Ein großes Lob und vielen Dank für die geleistete Arbeit und den engagierten Einsatz an unseren Projekten.

Wilt u meer projecten bekijken?

hieronder vindt u een selectie van een aantal van onze projecten