Verhuizing: geregeld

19/4/2023

Het pand aan de Parallelweg waar we lange tijd gevestigd waren, was verouderd en het voldeed eigenlijk niet meer aan onze wensen. Daarom startten we een tijd geleden de zoektocht naar een nieuw onderkomen. Omdat ook bij onze buren verhuisplannen speelden en wij daarom als enige ‘bewoner’ over zouden blijven, vonden we het helemaal tijd om een nieuwe stap te maken.

 

Ons nieuwe kantoorpand vonden we aan de Textielstraat 27, in hometown Haaksbergen. Vanaf begin maart is dat ons nieuwe vestigingsadres.

 

3 maart: verhuisdag

De verhuizing vond plaats op 3 maart: computers afkoppelen en inpakken, bureaus en andere spullen in het verhuisbusje laden en op naar een nieuw station. Ons nieuwe kantoor op bedrijventerrein Stepelo is niet alleen mooi, maar ook duurzaam én goed bereikbaar.

 

Een fijne Haaksbergse samenwerking ook. Euverman bedrijfsmakelaars en vastgoedbeheerders bracht ons in contact met Krooshoop Elektro, een bedrijf dat nog wat kantoorruimte ongebruikt had in het pand. In deze ruimten konden wij onze bureaus mooi neerzetten, om daar verder te werken aan onze opdrachten.

 

Geslaagd: vrijmibo

De verhuizing verliep soepel, al was het wel even kijken hoe onze zware kasten en bureaus de trap op konden. Maar met onze praktische constructieve inzichten lukte dat heel goed. Zo konden we aan het eind van die vrijdag de eerste vrijmibo op onze nieuwe locatie starten.

 

Inmiddels zitten we alweer ruim een maand in ons nieuwe pand en dat bevalt uitstekend. Het is een echte win-winsituatie voor alle partijen. Wij hebben een mooi, fris en comfortabel kantoor en Krooshoop heeft de lege ruimtes mooi gevuld.