Vacature: Constructeur en/of Modelleur

28/3/2019

Vacature: Constructeur en/of Modelleur

Eerst even voorstellen:

Divers, deskundig en daadkrachtig. Dat zijn de kenmerken die we bij Ingenieursbureau Heino vanaf de start in 2008 hoog in het vaandel hebben. We werken als constructeur voor bouwplannen van (civiele) bouwbedrijven, architecten en particulieren.

Samenwerken doen we met bouwbedrijven, architecten, andere ingenieursbureaus en leveranciers van bouwstoffen. Zo profiteren we van elkaars kennis en capaciteiten om opdrachten tot een goed einde te brengen. Samen maken we ons eronder meer sterk voor dat een bouwwerk (civiel of bouwkundig, groot of klein) nu, straks en in de verre toekomst veilig is. Daarbij maken we gebruik van onze kennis uit de praktijk, met hulp van ons uitgebreide pakket aan ontwerp- en rekensoftware.

Gestage groei is óók een kenmerk van ons bedrijf. Groei in de persoonlijke ontwikkeling van het personeel, groei in de omzet én groei in de opdrachtenportefeuille en vormen van werkzaamheden. Vanwege de potentie van laatstgenoemde, kunnen we nu met zekerheid zeggen dat er ruimte is voor een extra collega die ons team kan aanvullen.

Zijn wij op zoek naar jou?

We zoeken jou als je een constructeur bent die ook graagmodelleert, maar ook als je een modelleur bent die het ook leuk vindt om soms(eenvoudige) constructieberekeningen te maken.

Heb je (ook) ervaring met het modelleren van constructies en vooral ook met het maken van vorm- en wapeningstekeningen? Dan pas je uitstekend binnen ons team. Je helpt ons met het opzetten van berekeningen en modellen voor onze civiele en bouwkundige projecten. En we kunnen jouw deskundigheid goed gebruiken om de toepassing van BIM binnen ons bureau op een hoger niveau te brengen.
We modelleren zelf met Tekla, maar onze klanten werken ook met andere software. Om de juiste gegevens met hen uit te wisselen, beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Goede communicatie is namelijk essentieel in het hele bouwproces. Het gebruik van BIM is daarbij in onze ogen overigens slechts een hulpmiddel.

Omdat we ook met buitenlandse bedrijven samenwerken, is het handig als je tenminste mondeling, maar liever ook schriftelijk, in het Duits en Engels kunt communiceren. We vragen daarbij geen perfectie, maar wel enthousiasme!

Je bent een ondernemende en onderzoekende persoon (m/v) en zoals wij allemaal gastvrij voor onze bezoekers. Dat je belangstelling hebt in nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied spreekt natuurlijk vanzelf. We hopen dat je je kennis en nieuwe ervaringen ruimhartig met ons deelt.

Dat je in de buurt van onze standplaats Haaksbergen woont – of je daar wilt vestigen – is een pre. We werken namelijk als we niet bij klanten of projecten op bezoek zijn in principe op ons kantoor. We houden van persoonlijk contact en lopen geregeld bij elkaar naar binnen om bijvoorbeeld tekeningen en berekeningen te bespreken. Mocht het trouwens echt een keer nodig zijn, dan kun je vanzelfsprekend ook thuis aan een project werken.

Onze tegenprestatie:

We werken zonder uitzondering met een 32-uurs contract, waarbij en waarmee we flexibel zijn. Bij drukke periodes werken we soms iets meer en als het rustiger is op kantoor, werken we iets minder.

Wil je liever gemiddeld minder uren werken? Daarover kunnen we in overleg. In ieder geval vinden we het belangrijk dat je naast je werk voldoende tijd neemt om aan privézaken zoals gezin, sport en andere hobby’s te besteden. Of om een opleiding of cursus te volgen. 

Wil je een vakgerelateerde opleiding volgen? Dan zijn we meestal bereid om daar een(financiële) bijdrage aan te leveren. 

De hoogte van je salaris hangt af van je opleiding, ervaring en leeftijd.Bijvoorbeeld. Maar misschien heb jij wel hele goede redenen waarom je een bepaald bedrag hoort te verdienen. We hebben het er graag met je over en het zal – mits in alle redelijkheid – geen reden zijn om niet te gaan samenwerken.Veel belangrijker is de persoonlijke klik. Laten we dus eerst maar eens met elkaar kennismaken.

‍Wil je werken bij Ingenieursbureau Heino?

Lijkt het jou een mooie klus om onze nieuwe constructeur / modelleur te worden en wil je samen met ons de uitdaging aangaan om onze BIM-kwaliteiten te verhogen?  Stel je dan op papier of scherm aan ons voor op de manier die jij passend vindt bij ons bureau en deze vacature. We kijken ernaar uit!

Stuur je reactie naar info@ibheino.nl of per post naar:

Ingenieursbureau Heino, Parallelweg 12a, 7482 CA Haaksbergen. Doe dit ter attentie van Robert Heino.

Wil je (nog) meer weten over deze vacature of over ons bedrijf? Bel en vraag naar Robert Heino of Stefan Schoenmaker: 053 – 5740337.

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden.

Media

Vacature: Constructeur en/of Modelleur

Meer nieuws